Over Oldtimer Event Lienden

Het “Oldtimer Event Lienden” is  een jaarlijks op 2e Pinksterdag terugkerend evenement, opgezet in 2013, door een groep oldtimerliefhebbers, met hulp en ondersteuning van vrijwilligers, voor andere oldtimerbezitters en liefhebbers met dezelfde passie.
In de ochtend staat er een toertocht door het karakteristieke Rivierenland en omgeving van ongeveer 80 kilometer  met een tussenstop op een mooie locatie op het programma. ‘s Middags zijn de oldtimers, historische brandweerauto's, militaire voertuigen, motoren en klassieke bromfietsen in het op park Vredelust te bewonderen. Het evenement heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd en kan rekenen op een steeds groeiende belangstelling bij de deelnemers als van het publiek. Wij nodigen u van harte uit om naar ons oldtimerevenement te komen en tevens te genieten van alle activiteiten die in het kader van de door muziekvereniging Amicitica georganiseerde Pinksterfeesten worden gehouden.

Wie zijn we?

Op de onderstaande foto zijn de leden van het organisatieteam met hun oldtimers te zien: Peter v.d. Grift,  Wil Elings, Árpád Halászi en Piet v.d. Grift