Organisatie van de 10e editie OEL is van start!

Organisatie van de 10e editie OEL is van start!

Beste Oldtimer-liefhebber,

Op maandag 20 mei 2024 organiseren wij met veel plezier de 10e editie OEL.

Zoals u van ons mag verwachten zijn wij volop bezig met de voorbereidingen van het programma. Onze 10e editie OEL start in het winkelcentrum van Lienden aan de Verbrughweg 30. Tussen 08.30 en 09.30 uur kunnen bezoekers de prachtige oldtimers bezichtigen en een praatje maken met de eigenaren. Onderstussen is er voor de deelnemers koffie, thee en andere heerlijkheden. Voor het inchecken staan onze vrijwillgers graag voor u klaar om uw rallyschildje en OEL-magazine inclusief routebeschrijving te overhandigen. Rond 09.30 starten wij met een prachtige OEL-Route van ongeveer 140 km die in de puntjes is georganiseerd. Vooraf ontvangen alle deelnemers een verzorgd lunchpakket en is er halverwege de route een memorabele tussenstop met een heerlijke traktatie.

Omdat ons event een gelimiteerd aantal oldtimers kan toelaten, is vooraf inschrijven verplicht. Graag ontvangen wij uw inschrijfformulier volledig ingevuld retour. Hierna ontvangt u ongeveer 14 dagen later een mail over de betaling en definitieve deelname aan het OEL 2024. Inschrijftarief is € 20,- per oldtimer inclusief chauffeur en voor iedere inzittende € 5,- per persoon.

Voor het realiseren van het programma zijn wij dankbaar voor uw inschrijfgeld, de donaties van onze sponsoren en de geweldige ondersteuning van onze vrijwilligers.

Wilt u alvast sfeerproeven, kijk dan naar onze fotoalbums van de voorgaande events.

Graag tot snel, TEAM OEL 2024.

Terug naar overzicht