Oldtimer Event Lienden editie 2015

Oldtimer Event Lienden editie 2015

Op maandag 25 mei a.s. wordt er voor de 3e keer een groot oldtimer event in Lienden georganiseerd. Het aantal inschrijvingen overtrof vorig jaar alle verwachtingen en dit jaar streeft de organisatie naar zo'n 100 deelnemers. Naast auto's zijn bezitters van klassieke motoren en scooters ook welkom. De organisatie hoopt daarmee op een nog grotere verscheidenheid aan deelnemende voertuigen. lnschrijving is mogelijk met een oldtimer tot bouwjaar 1980.

Het programma.

Vanaf 9.00 is het vezamelen bij de brandweerkazerne aan de Burg. Verbrughweg in Lienden. Na ontvangst met koffie en het uitdelen van de rallyschildjes en consumptiebonnen gaat tussen 9.30 en 10.00 de ca. 80 kilometer lange toertocht van start. Via Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd rijden de deelnemers terug naar Appelcafé Natuurlijk Gruun in Ommeren voor de koffiestop en de lunch. Rond 13.00 worden de deelnemers in Lienden terugverwacht. Na een presentatie onder de finishboog worden de voertuigen opgesteld in park Vredelust. Tot 16.00 zijn de oldtimers te bezichtigen en zijn de eigenaren aanwezig voor het verstrekken van informatie.

Brandweerpost Lienden.

De brandweerpost Lienden laat met de historische lnternational uit 1957 het verleden zien, maar toont ook haar nieuwste aanwinst: een hulpverleningsvoertuig voor grote calamiteiten.

lnschrijven.

De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per voertuig en voor tweewielers € 7,50. lnschrijven is mogelijk door het invullen van het inschrijfformulier op de website: www.oldtimereventlienden.nl of via e-mailadres: info.oldtimereventlienden@xs4all.nl

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Deelname geschiedt voor eigen risico en is pas definitief zodra het inschrijfgeld is ontvangen.

Graag tot ziens op maandag 25 mei!

Terug naar overzicht