Inschrijfformulier voor OIdtimer Event Lienden 2022 (maandag 6 juni 2e Pinksterdag) .

 

De kosten voor deelname in 2022 bedragen € 15,00 per voertuig en bestuurder. Voor elke verdere deelnemer betaalt u  € 2,50 p.p.   U wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers en u ontvangt verder een lunchpakket en een munt voor de koffiestop. Uiteraard krijgt u fraai uitgevoerderouteboekje met info en het speciale 2022 rallyschildje. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven met hoeveel personen u deelneemt. Het inschrijfgeld per t​weewieler en bestuurder bedraagt voor 2022 € 15,00. 

Nadat uw deelname door ons is bevestigd verzoeken wij u vriendelijk het bedrag te voldoen op het rekeningnummer: NL33 SNSB 0787 9351 23 o.v.v. OEL 2022 met daarbij uw naam en het kenteken van uw voertuig of tweewieler. (n.b.: dit is een nieuw rekeningnummer).

Met het oog op uw privacy worden uw gegevens alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aanmelding en niet doorgegegeven aan derden voor commerciële doeleinden.

Let op: De organisatie van Oldtimer Event Lienden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan voertuigen en goederen of persoonlijk letsel van welke aard dan ook. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en verzenden.