Editie 2024: Fotoalbum

De 10e editie van het Oldtimer Event Lienden op 2e Pinksterdag 20 mei 2024 stond in het teken van het lustrumjaar. Het speciale OEL Jubileum Magazine plus het OEL Rallybord werden door onze deelnemers hartelijk in ontvangst genomen. Tijdens de toertocht was er een tussenstop op Kasteel Doornenburg waar iedereen werd getrakteerd op een heerlijk kopje koffie met gebak. Want wie wat te vieren heeft trakteert! Na de toertocht stonden alle oldtimers te schitteren in de zon op Park Vredelust. De vele bezoekers maakten een praatje met de eigenaren terwijl het akoestisch muziektrio “de Nijlpaarden” ambachtelijke Hollandse liedjes zongen. Onze loterij met prachtige prijzen werd een groot succes, mede door onze gulle deelnemers die extra lootjes kochten. Dat deze dag zonovergoten was had niemand kunnen voorspellen. Het weer was zowel voor als na OEL slechter dan slecht. Wij zijn daarom de weergoden dankbaar en wij zijn ook dankbaar voor alle ontvangen complimenten van onze deelnemers. We nodigen iedereen graag uit om de prachtige foto’s van het jubileum te bekijken. Deze foto's zijn professioneel gemaakt door Annet en Jan van Fotoclub Reflex te Lienden.

Wilt u de mooiste foto laten afdrukken in formaat 20-30 cm of 30-40 cm of wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? Neem contact op met Fotoclub Reflex; 4033-bh@planet.nl

Bezoekers en deelnemers, nogmaals dank voor jullie komst en deelname. Sponsoren en vrijwilligers wederom dank voor jullie fantastische ondersteuning om dit event mogelijk te maken.

Tot volgend jaar!