Editie 2023: Fotoalbum

De 9e editie van het Oldtimer Event Lienden op 2e Pinksterdag 29 mei 2023 is druk bezocht door vele bezoekers uit de wijde omgeving. De deelnemers werden tussen 08.30 en 09.30 ontvangen op de parkerplaats van het Winkelcentrum Timmer. Hier werden de oldtimers al door velen bekeken en starte de toertocht om 10.00 uur. 

Deze dagvullende programma werd mede mogelijk gemaakt door de vriendlijke en betrokken steun van 33 lokale sponsoren en 24 vrijwilligers.  Wederom werden de deelnemers verwend met een prachtige toertocht, rallyschild, lunchpakketten, koffie en lekkernijen. Ook de tussenstop is met zorg voorbereidt in het oldtimer museum van Visscher Classique te Buren. 

Wij zijn dankbaar voor alle ontvangen complimenten en nodigen iedereen uit om de prachtige foto's te bekijken. De foto's zijn professioneel gemaakt door Annet en Jan van Fotoclub Reflex.

Wilt u de mooiste foto laten afdrukken in formaat 20-30 cm of 30-40 cm of wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? Neem contact op met Fotoclub Reflex; 4033-bh@planet.nl