Update voor 7e Oldtimer Event Lienden 10 juni 2019: inschrijving gesloten!

Update voor 7e Oldtimer Event Lienden 10 juni 2019: inschrijving gesloten!

Op de foto ziet u alvast het nieuwe en speciaal voor ons ontworpen rallyschildje voor 2019. De route van de toertocht (lengte ca. 85 km.) vindt  geheel plaats in de Betuwe. Vandaar dat gekozen is voor deze  afbeelding.

Graag even uw aandacht voor het volgende: ten eerste:De makkelijkste route naar het oude parkeerterrein aan de Verbrughweg (navigatieadres: Verbrughweg 16, 4033 GP Lienden) is via de Provincialeweg, richting Lienden.Volg vervolgens de borden en de aanwijzing van de verkeersregelaars.Vanaf 8.45  kunt u dit fraaie en frisse rallyschildje samen met o.a. het lunchpakket afhalen in de brandweerkazerne aan de Verbrughweg.Hier staat de koffie/thee met cake voor u klaar.

Nieuw is dit jaar ook het in fullcolor uitgevoerde informatieboekje met o.a. een duidelijke routebeschrijving en een overzicht van de deelnemende voertuigen. Uit de periode 1920 t/m 1930 hebben we vijf voertuigen: een Citroen B14, een Citroen C4, een Ford A, een Ford A cabriolet en een MG M type Midget. Welke van deze vijf is het oudste? Ten tweede:Tijdens de briefing  om circa 9.30 uur willen we de eigenaar even voor het voetlicht halen. Maar daar blijft het niet bij? De planning is om vervolgens de toertocht om circa 9.45 van start te laten gaan.

Na de koffiestop op de Heerlijkheid Eck en Wiel komt u met de route door het mooie historische stadje Buren. Vanaf ca. 13.00 uur wordt u terugverwacht in Lienden om vervolgens onder grote publieke belangstelling bij de finishboog uw oldtimer te parkeren op of in de directe omgeving van park Vredelust. 

Wat is er behalve een grote diversiteit aan oldtimers nog meer te zien of doen? Een kleine opsomming; de promobus van Ouwehands Dierenpark, een verloting (met als hoofdprijs een bestuurbare BMW,).en ...de tradionele Pinksterfeesten van muziekvereniging Amicitia met een braderie en een kermis.

Nog vragen? Ga dan even naar onze website www.oldtimereventlienden.nl en geef ze door via het contactformulier

Graag tot ziens op 2e Pinksterdag!

 

 

Terug naar overzicht