Informatie voor deelnemers en bezoekers oldtimerevenement Lienden 2e Pinksterdag 2017.

Informatie voor deelnemers en bezoekers oldtimerevenement Lienden 2e Pinksterdag 2017.

Na aankomst in Lienden kunt u als deelnemer het volgende verwachten:

- vanaf ca. 8.30  kunt u uw oldtimer parkeren op het parkeerterrein van Jumbo Lienden aan de Verbrughweg 16.

- vanaf 09.00: inschrijven in de nabijgelegen brandweerkazerne aan de Verbrughweg. Hier staat de koffie/thee klaar en ontvangt u o.a. het lunchpakket, rallyschildje en routebeschrijving.

- ca. 10.00: welkomstwoord bij de brandweerkazerne met aansluitend de start van de ongeveer 85 km lange toertocht met een  koffiestop  in Slot Doddendael in Ewijk. Voor aanvang van de terugreis staat er een fotomoment gepland met uw oldtimer met het kasteeltje op de achtergrond. De korte route met een koffiestop in restaurant 't Veerhuis in Opheusden is in principe voor de historische brandweerwagens en verkrijgbaar bij de inschrijving.

- ca. 13.00: presentatie bij de finishboog bij 't Wapen van Lienden. Aansluitend opstellen op park Vredelust en aangrenzende parkeerplaatsen Verbrughweg voor een concours d' élégance.

- tot 16.00: gelegenheid voor publiek tot bezichtiging van de niet alleen aanwezige oldtimers maar ook van de rond de vijver opgestelde historische bromfietsen.

- De muziekvereniging Amicitia organiseert op deze dagen haar jaarlijkse Pinksterfeesten met een braderie en een kermis. Kortom: er valt voor deelnemers en bezoekers genoeg te beleven.

- we hopen op goede weersomstandigheden om er samen met de deelnemers en bezoekers een geslaagde dag van  te kunnen maken.

Graag tot ziens op 2e Pinksterdag 2017 in Lienden.

 

Terug naar overzicht