info 4e Oldtimer Event Lienden op maandag 16 mei 2016 (2e Pinksterdag)

info 4e Oldtimer Event Lienden op maandag 16 mei 2016 (2e Pinksterdag)

De organisatie nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het:

4e Oldtimer Event Lienden op maandag 16 mei a.s. (2e Pinksterdag).

Deelname staat open voor o.a.automobielen tot bouwjaar 1985, oude motoren en militaire voertuigen.

Het programma:​ vanaf 9.00 is het verzamelen op het parkeerterrein van Jumbo Lienden waarna u zich kunt inschrijven bij de brandweerkazerne aan de Burg. Verbrughweg. Hier staat de koffie en/of thee klaar. Na het uitdelen van de rallyschildjes, lunchpakketten, consumptiebonnen en de routebeschrijving gaat tussen 9.30 en 10.00 de ca. 80 kilometer lange toertocht van start. De route begint in de Betuwe maar dit jaar steken we voor het eerst de Nederrijn over. De koffiestop staat in Renkum gepland bij restaurant De Beken, prachtig gelegen in natuurgebied Renkums Beekdal.

Om ongeveer 13.00/13.30 worden de deelnemers in Lienden terugverwacht. Na een korte presentatie worden de voertuigen voor een concours d  'élègance opgesteld in park Vredelust. Tot circa 16.00 zijn hier de oldtimers te bezichtigen. Naast de International brandweerwagen uit 1957 van de post Lienden zullen ook een aantal historische brandweerwagens van korpsen uit de regio acte de presence geven. De veiligheidsgroep van de regio Gelderland zal blus- en preventiedemonstraties verzorgen.Het rallyteam van Svenska Bildelar uit Lienden zal met een tweetal rallyauto's aanwezig zijn.Liefhebbers van historische motoren en klassieke bromfietsen uit Eck en Wiel hebben toegezegd om met hun tweewielers naar Lienden te komen. Kortom: een grote verscheidenheid aan rijdend erfgoed!

De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per voertuig en voor tweewielers € 7,50. Om verzekerd te zijn van een fraai rallyschildje is het raadzaam om tijdig in te schrijven. Ga voor meer info, foto's of een terugblik naar onze website: www.oldtimereventlienden.nl Hier vindt u ook het inschrijfformulier met ons rekeningnummer. Aanmelden is ook mogelijk via ons e-mailadres: info.oldtimereventlienden@xs4all.nl U ontvangt vervolgens het inschrijfformulier met alle benodigde informatie. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen wordt uw definitieve deelname bevestigd.

Graag tot ziens op maandag 16 mei 2016 (2e Pinksterdag) in Lienden!

 

Terug naar overzicht