Aanmeldingen 2019: van 1 naar 120! Gevolg: .... een wachtlijst.

Aanmeldingen 2019: van 1 naar 120! Gevolg: .... een wachtlijst.

In de eerste week van januari meldde de eerste deelnemer zich al voor ons oldtimerevenement op 2e Pinksterdag 10 juni 2019. Goede ervaringen?  In de overtuiging dat na het succesvol verlopen evenement van vorig ze er vast en zeker ook dit jaar weer iets moois van gaan maken in Lienden. Daarna bleef het enige tijd stil totdat er begin april een vooraankondiging  de deur uitging. Het gevolg was een stroom van inschrijvingen waardoor de teller momenteel, met nog zes weken te gaan voor de start op 2e Pinksterdag, staat op een honderdtal aanmeldingen. Zo vroeg en dan al zo veel, we waren er compleet door overrompeld. Een uitdaging om alles zo goed mogelijk te organiseren en hierbij tevens een tip voor mogelijke deelnemers om niet te lang te wachten met het aanmelden.Gezien de beperkte ruimte is er slechts plaats voor 120 voertuigen.

Nog even alles op een rijtje: aanmelding staat open voor oldtimers van 30 jaar of ouder.Ook motoren en klassieke bromfietsen zijn welkom. Inschrijving en ontvangst vinden vanaf 09.00 plaats in de brandweerkazerne aan de Verbrughweg.Na de briefing gaan hier rond 10.00 de toertochten van start.Een langere van ca. 80 km en een kortere voor o.a de Kreidlers en Zundapps. Beide gaan aan de vooravond van het kersenseizoen door het fraaie Betuwse landschap en onderweg staat de koffiestop gepland op een mooie locatie tussen de fruitgaarden: Heerlijkheid Eck en Wiel. Terugkeer in Lienden tussen 13.00 en 13.30 met een presentatie, onder grote publieke belangstelling, bij de finishboog bij 't Wapen van Lienden. Aansluitend staat dit "rijdend museum" opgesteld tot ca.16.00 op of in de directe omgeving van Park Vredelust. Aan activiteiten geen gebrek: in het kader van 75 jaar herdenkingen van D-Day zijn een groep re-enactors  van de Stoottroepen uitgenodigd om aandacht aan de 2e W.O. te besteden. De 'beestenbus" van Ouwehands Dierenpark is aanwezig met leuke en interessante informatie voor de kids.Daarnaast organiseert muziekvereniging Amicitia z'n jaarlijkse Pinksterfeesten met in de dorpskern een braderie en een kermis. 

Bent u ook van de partij? Meldt u dan aan middels het inschrijfformulier op onze website. De kosten bedragen € 12,50 per voertuig en de chauffeur. Voor iedere extra passagier betaalt u € 2,50 per persoon. Wij ontvangen u met koffie of thee met wat lekkers en geven u een lunchpakket, een munt voor de koffiestop, een routebeschrijving en een mooi rallybordje mee.

Graag tot ziens op 2e Pinksterdag (10 juni 2019) in Lienden.

nb.: 1 mei 2019: update aanmeldingen.De teller staat inmiddels op 113!!

Laatste nieuws: het aantal aanmeldingen is sinds de tussenstand van 1 mei j.l. onze verwachtingen overtroffen zodat de organisatie heeft moeten besluiten om vanaf heden (17 mei 2019) een wachtlijst in te stellen. Uw aanmelding zal in volgorde van binnenkomt worden behandeld en indien er een plaats beschikbaar komt stellen we u daarvan z.s.m. op de hoogte.

 

 

 

Terug naar overzicht