OEL 2022 is volgeboekt.

OEL 2022 is volgeboekt.


Wilt u zich alsnog inschrijven, dan wordt uw inschrijving bewaard voor 2023.

Heeft u zich al ingeschreven maar nog niet betaald. Zorg er dan voor dat uw betaling uiterlijk eind 15 mei bij ons op de bank zichtbaar is!  

De organisatie is nog in volle gang en het beloofd een prachtige dag te worden.Sponsoren melden zich vrijwillig en zijn gul met het ondersteunen van dit Event. Ook onze vrijwilligers staan al in de starblokken voor uw komst op 6 juni.

Hieronder leest u nuttige informatie over OEL 2022.

Wij verwelkomen u graag op 6 juni tussen 08.30 en 09.00 uur op de Brandweerkazerne aan de Verbrughweg 2, 4033 GP Lienden. Om 09.15 uur is er een woord van welkom en ontvangt u mondeling de laatste aanwijzingen op de toertocht.

De route van de toertocht start om ca.09.30 uur. 

De deelnemers aan de toertocht worden vanaf ca. 13.00 uur in Lienden terugverwacht. Na een presentatie onder de finishboog staan de voertuigen tot ca.16.00 in Park-Vredelust.

Gratis toegang voor publiek. 

Links van dit bericht ziet u alvast het nieuwe Rallybordje OEL 2022. Ge├»nspireerd op het ontwerp van de Betuwe vlag: Het groene vlak met de twee horizontale golvende blauwe banen staan voor het groene landschap met daarin de Waal en de Rijn. De 3 appels geven de 3 Betuwse landstreken weer: De Tielerwaard in het westen, De Neder-Betuwe in het midden en de Over-Betuwe in het oosten.

Bezoek onze website www.oldtimereventlienden.nl voor deelname of het bekijken van foto's van voorgaande edities.

U bent van harte welkom!

Terug naar overzicht