OEL 2e Pinksterdag 20 mei 2024.

 

i.v.m. de grote belangstelling is er momenteel een wachtlijst

 

Vul het inschrijfformulier volledig in en u wordt door ons geinformeerd over de mogelijkheden.

 

Beste Oldtimer-liefhebber,

Op maandag 20 mei 2024 organiseren wij met veel plezier de 10e editie OEL.

Zoals u van ons mag verwachten zijn wij volop bezig met de voorbereidingen. Onze 10e editie OEL start in het winkelcentrum van Lienden aan de Verbrughweg 30. Tussen 09.00 en 10.00 uur kunnen bezoekers de prachtige oldtimers bezichtigen en een praatje maken met de eigenaren. Onderstussen is er voor de deelnemers koffie, thee en andere heerlijkheden. Voor het inchecken staan onze vrijwillgers graag voor u klaar.

Omdat ons event een gelimiteerd aantal oldtimers kan toelaten, is vooraf inschrijven verplicht. Graag ontvangen wij uw inschrijfformulier volledig ingevuld retour. Hierna ontvangt u ongeveer 14 dagen later een mail over de betaling en definitieve deelname aan het OEL 2024. Inschrijftarief is € 20,- per oldtimer inclusief chauffeur en voor iedere inzittende € 5,- per persoon.

Wilt u alvast sfeerproeven, kijk dan naar onze fotoalbums van de voorgaande events.

Graag tot snel, TEAM OEL 2024.

 

Met het oog op uw privacy worden uw gegevens alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aanmelding en niet doorgegegeven aan derden voor commerciële doeleinden.

Let op: De organisatie van Oldtimer Event Lienden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan voertuigen en goederen of persoonlijk letsel van welke aard dan ook

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en verzenden.