OEL 2e Pinksterdag 29 mei 2023. Let Op! Dit event is volgeboekt!.

 

Beste oldtimer-liefhebber, in verband met de sluiting van inschrijving voor dit event, hebben wij een wachtlijst voor delname in 2024. Schrijf u in via het inschrijfformulier en u ontvangt in september van ons bericht over het event in 2024.

Hieronder leest u verdere informatie over OEL 2023:

Het Oldtimer Event Lienden is een event met 100 exclusieve oldtimers. Op 29 mei kunt u deelnemen aan dit prachtig event! Wilt u als deelnemer erbij zijn? Wij hebben nog een gering aantal tickets ter beschikking.

De ticketprijs is €17,00 per oldtimer inclusief bestuurder en €3,50 per extra inzittende.

Wij ontvangen u graag met een heerlijk kopje koffie of thee met Betuws-lekkernij. Voor de lunch ontvangt u van ons een luxe lunchpakket en wordt u halverwege de toerrit uitgenodigd voor een heerlijke koffiepauze op locatie.

Mede namens onze sponsoren en vrijwilligers verwelkomen wij u graag op 29 mei.

 

 

Met het oog op uw privacy worden uw gegevens alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aanmelding en niet doorgegegeven aan derden voor commerciële doeleinden.

Let op: De organisatie van Oldtimer Event Lienden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan voertuigen en goederen of persoonlijk letsel van welke aard dan ook. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en verzenden.