Inschrijfformulier voor OIdtimer Event Lienden 2019.

 

​Let op: mocht u interesse hebben in de editie van 2019 mail dan uw gegevens door en wij zorgen er dan voor dat u tijdig op de hoogte wordt gehouden.

De kosten voor deelname in 2018 waren € 12,50 per voertuig en bestuurder. Voor elke verdere deelnemer bedroegen de kosten € 2,50 p.p.  U wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers en u ontvangt verder een lunchpakket en een munt voor de koffiestop. Uiteraard krijgt u het routeboekje met info en  het mooie rallyschildje. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven met hoeveel personen u deelneemt. Het inschrijfgeld per t​weewieler en bestuurder was in 2018 ook € 12,50.

 Gaarne het bedrag voldoen op rekeningnummer: NL06 SNSB 0821 7852 14 t.n.v. Oldtimer Event Lienden onder vermelding van uw naam en het kenteken van uw voertuig of tweewieler.

Let op: De organisatie van Oldtimer Event Lienden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan voertuigen en goederen of persoonlijk letsel van welke aard dan ook. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en verzenden.